Tuesday, November 25, 2008

RAYA 2008??

Tahun 2008 ni la bermulanya aku beraya tanpa ayah yang tersayang.. pagi2 raya dah sedih, syahdu n macam-macam lagi la perasaan aku.. aku x dak mood untuk bersuka ria.. tapi kita kena raikan orang yang mai .. betoi x?? kesian gak kat orang yang mai.. x kan kita nak tunjuk sedih kita lak.. orang mai jauh2 kita wat sedih lak.. nie aku ada la upload cikit gambaq2 famili ku... eii.. dah lama taw aku x update blog aku.. ada orang kata blog aku bersawang la.. baik x payah ada blog la pa la.. hehehe.. but thanks coz sudi ingatkan aku.. hehehehe



erm ni la time orang tak dak kat umah.. aku suruh kak pejan tangkap.. erm.. manja2 sunggu anak cik ani kan.. hahaha gambaq atas nie ada gambaq -Azman famili.. hehehe.. depa nie color full x macam famili cik lan n cik shimah yang inginkan keseragaman orange n silver lagi taw.. heheheh...

Kenal x gambaq yang kat bawah nie? alah yang main iklan tue .. iklan beras la, friskies la, n yang terbaru tue "anak saya dapat 5 A " tue.. muka nia n dia sama ja kan?? mcm anak dia lak.. dia nie leh kira mcm anak menakan aku la.. hehehe .. lawak lak muda2 dah jadi mak menakan kepada anak menakan yang dah "muda".. erm thanks uncle ajit yang sudi mai beraya kat umah.. erm susah2 dari kl mai beraya dengan kami .. anak2 dia dah besaq dah.. semua cun2 lak tue .. hehehe..



1 comments:

ellowevee.ea said...

inaaa...raye dah bih..nak masuk rayer haji dah..xlame tuh masuk kismes..adehhh...xpelaa..lepax jer letak gabo raye..hari-hari adalah raya..